Stageplaats webdesign of marketing.


Op zoek naar een webdesign, webdevelopment of marketing stageplaats in Limburg?

Hey, welkom bij XIS! 


We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde studenten die hun stage willen doorbrengen en een stempel willen drukken op de digitale wereld! Bij XIS bieden we een geweldige omgeving voor stagiairs in verschillende disciplines, zoals web development, front-end development, webdesign en marketing.


Wat maakt XIS zo speciaal? We zijn een creatief en innovatief bedrijf dat gedreven wordt door nieuwe ideeën en technologische vooruitgang. Onze cultuur is super dynamisch en ondersteunend. We geloven in een open uitwisseling van ideeën en een hands-on aanpak om innovatie te stimuleren. En laten we vooral onze ‘Foody Fridays’ niet vergeten, waar we samen genieten van heerlijk eten en een relaxte sfeer om de week af te sluiten!


Of je nu graag codeert, designs tot leven brengt of de nieuwste trends in digitale marketing wilt ontdekken, bij XIS krijg je alle ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen en je creativiteit te laten bloeien. We verwelkomen graag enthousiaste stagiaires die willen leren, groeien en samenwerken in een omgeving die niet alleen professioneel uitdagend is, maar ook gewoon heel gezellig om in te werken.


Ben je klaar om je stempel te drukken? Sluit je aan bij XIS voor een stage vol waardevolle ervaring, nieuwe skills en een warme, relaxte sfeer waar je je meteen thuis zult voelen. Of je nu wilt bijdragen aan cutting-edge projecten of gewoon je creativiteit de vrije loop wilt laten, bij ons krijg je de kans om echt een verschil te maken. We kijken uit naar je sollicitatie en kunnen niet wachten om samen de digitale toekomst te veroveren!