Opening nieuw kantoor + nieuwe branding.


Opening nieuw kantoor!

Misschien wel de grootste verandering in 20 jaar Xtreme Internet Solutions. De verhuis van ons knus kantoor in Elen naar een nieuw pand.

Op 29 april 2022 kregen we een nieuw kantoor. Dit was een belangrijke stap voor ons bedrijf, omdat we meer ruimte en een moderne werkplek kregen. Nu, twee jaar later, gaan we een grote verandering doorvoeren: we veranderen ons bedrijf naar een marketing agency.

Waarom een marketing agency?

In de afgelopen twee jaar hebben we gezien dat er veel vraag is naar marketingdiensten. Daarom hebben we besloten om ons volledig te richten op marketing. We willen bedrijven helpen hun merk te verbeteren, hun klanten beter te bereiken en te groeien.

Nieuwe doelen

Ons doel is om een top marketing agency te worden die bekend staat om creatieve oplossingen en goede resultaten. We willen bedrijven helpen succesvol te zijn met slimme marketingstrategieën.

Nieuw uiterlijk

Bij een nieuwe richting hoort een nieuwe look. We krijgen een nieuw logo, nieuwe kleuren en een frisse huisstijl. Ons nieuwe ontwerp wordt modern en professioneel, passend bij onze nieuwe focus als marketing agency.

Digitale verbeteringen

We gaan ook onze website en digitale platforms verbeteren. We zorgen voor een snellere en gebruiksvriendelijkere website die goed werkt op alle apparaten. We investeren in nieuwe digitale tools om onze klanten beter te kunnen helpen.

Lancering en toekomst

We kijken uit naar de officiële lancering van onze nieuwe identiteit als marketing agency. We zullen dit vieren met evenementen en marketingcampagnes om onze nieuwe merkidentiteit te laten zien. We zijn enthousiast over de toekomst en willen een toonaangevende marketing agency worden.

Deze rebranding is een spannende stap voor ons. We geloven dat deze veranderingen ons zullen helpen om onze klanten beter te bedienen en ons bedrijf verder te laten groeien.