Over Ons

Wij zijn jouw partner in digitale marketing en communicatiesoftware. Onze oplossingen helpen je bij het plannen, uitvoeren en analyseren van marketingcampagnes. Met krachtige tools en ondersteuning zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online groeit en succesvol is.

Contacteer Ons

Over Ons

Foto Over Ons
Ons verhaal

Het begin van XIS

Waar het allemaal begon..

Opgestart door Tom Hendrix in 2002, met als doel websites te maken en webhosting aan te bieden. Vanaf 2004 reeds gestart met het uitbouwen van onze Smstools software. In 2013 gestart met het ontwikkelen van de Coupontools software waarvoor er in 2022 ook een Amerikaanse vestiging geopend werd.

Missie

10 experts helpen jouw bedrijf naar een hoger level

Onze missie is om bedrijven uit binnen- en buitenland te helpen hun online aanwezigheid en succes te vergroten door middel van onze marketing & communicatie platformen Smstools en Coupontools.

Visie

Teamwork makes the dreamwork

Combineer 10 digitale talenten die elk in hun eigen domein uitblinken, met een neus voor resultaat. Dat is XIS. Als partner in mobiele marketing en communicatie software zetten we in op strategie, groei en consolidatie. Naast expertise worden we gedreven door de drang om impact te maken met een stevige dosis lef.

Ons team

De Cyber Ninjas

Experts binnen hun eigen vakgebied

Ontdek onze partners

Maak kennis met enkele partners

Statistieken

XIS in cijfers

Het resultaat door het samenwerken met XIS

10+

Experts

90+

Actieve landen

20+

Jaren ervaring

51000+

Koffies