v
icon logo smstools

Ontdek het team achter XIS

Missie

Onze missie is om bedrijven uit binnen- en buitenland te helpen hun online aanwezigheid en succes te vergroten door middel van onze marketing & communicatie platformen Smstools en Coupontools.

Visie

Combineer 12 digitale talenten die elk in hun eigen domein uitblinken, met een neus voor resultaat. Dat is XIS. Als partner in mobiele marketing en communicatie software zetten we in op strategie, groei en consolidatie. Naast expertise worden we gedreven door de drang om impact te maken met een stevige dosis lef.

Ons Verhaal

Opgestart door Tom Hendrix in 2002, met als doel websites te maken en webhosting aan te bieden. Vanaf 2004 reeds gestart met het uitbouwen van onze Smstools software.

In 2013 gestart met het ontwikkelen van de Coupontools software waarvoor er in 2022 ook een Amerikaanse vestiging geopend werd.

Ons succes in nummers

0


Succesverhalen

0


Actieve landen

0


Koffies

0


Happy Customers

Ontmoet het team

Een divers team met eigen vaardigheden en ervaringen, samenwerkend om creatieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar we voor staan.

Tom Hendrix

CEO & Founder

Tom is een digitale duizendpoot met meer dan 25 jaar ervaring in webdesign, mobiele marketing, SMS-communicatie, SAAS-platforms, SEO en SEA. Door zijn uitgebreide expertise en brede kennis en vaardigheden is hij een meester in het vinden van de beste digitale oplossingen.

Steven Tielemans

Senior Developer

Steven aka 'Stefix' is één van de meest veelzijdige personen binnen het bedrijf. Als senior software engineer en de werknemer met de meeste aantal loyaliteitsjaren binnen XIS zorgt hij voor zowel de IT als onze softwares tot een hoogtepunt.

Bert Croimans

Business Developer

Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt? Alleen zo kan je blijven groeien.

Sevinç Büyükgümüs

Sales & Success Manager

Confident, highly organized professional with a warm personality. She is experienced in busy office environments and is accurate in her approach to data.

Dena Rutten

Grafisch Designer

Met haar creativiteit en expertise zet ze zich altijd in om de visuele identiteit van haar klanten te versterken. Een goed ontwerp moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook de boodschap van de klant op een duidelijke en effectieve manier overbrengen.

Daan Sleven

Developer

Deel van de jonge garde en meestal te vinden onder een dekentje, Daan is gedreven om onze software achter de schermen te moderniseren.

Gwenn Dziergwa

Customer Success Manager

Customer success manager by day, dancer & dance teacher by night! Achter deze vriendelijke lach schuilt een kameleon die zich aanpast aan elke situatie.

Roel Paulussen

Full-stack Developer

Als developer ben ik altijd op zoek naar manieren om nieuwe en innovatieve technische oplossingen te creëren. Ik vind het leuk om uitdagingen aan te gaan en werk goed samen met anderen om tot de beste oplossingen te komen.

Natan Vangeloven

Commercieel Stagiaire

Als lid van het team ben ik altijd op zoek naar manieren om onze klanten de beste ervaring te bieden en ons bedrijf te laten groeien. Ik vind het leuk om nieuwe strategieën te bedenken en werk graag samen met anderen om tot de beste resultaten te komen.

Anass Bali

Marketing Stagiaire

Ik denk dat het belangrijk is om jezelf uit te dagen om te blijven groeien. Als onderdeel van het team, ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn vaardigheden te verbeteren en bij te dragen aan ons succes.

Shana Tuyaerts

Front-end Development Stagiaire

Met de opgedane kennis werk ik graag aan websites, dit samen met anderen om het beste resultaat te bereiken. Het creëren van een gebruiksvriendelijke interface is zeer belangrijk. Ik vind het belangrijk om behulpzaam te zijn en anderen in ons team te ondersteunen.

Mike Rouwet

Front-end Development Stagiaire

Een gepassioneerde designer, voetballer en developer die zichzelf graag uitdaagt. Altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en avonturen om het leven kleur te geven.

Jouw functie hier?

Kom jij ons team versterken?

Image contact

Wil jij ook starten met sms communicatie?
Contacteer ons snel!